Servicetekniker till Staffare AB i Luleå

Information om tjänsten Staffare AB vill jobba för att ännu bättre tillgodose kundernas behov gällande tillgänglighet och grad av service och därför kommer vi att utöka med en servicetekniker till vår filial i Luleå.

Information om kundföretaget
Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi 80 anställda och finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm, Uppsala & Västerås har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av dem största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Genom att tillhanda hålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Staffare AB kommer du att ansvara för allt från enklare service och underhåll, till mer avancerade renoveringar och felsökningar på entreprenad och lantbruksmaskiner.


Vi söker dig som
Har gått fordonsteknisk linje och har praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
Vi ser det som viktigt att du har god kunskap inom elektronik och hydraulik.
Du bör ha god datorvana och att du har körkort B är ett krav.
Vi vill att du som person ska gilla utmaningar, vara självgående och alltid sätta kundens bästa i första rummet.

Gillar du teknik, datorer, problemlösning och tunga maskiner?
Då är du personen vi söker!
Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta

Ghost Competence söker för Staffare AB i Luleå en servicetekniker till den nya och moderna anläggningen i Luleå.
Detta är en rekrytering där Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt av Staffare AB.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Luleå
URVAL: Sker löpande
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 31/12/ 2018
KONTAKT: Marcus Skårman

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på https://ghostcompetence.se/jobb/servicetekniker-till-staffare-ab-i-lulea Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på marlene@ghostcompetence.se
Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se