Servicetekniker till Staffare AB i Skellefteå

Information om tjänsten Staffare AB arbetar för att kunna tillgodose kundernas behov i ännu större utsträkning, vad gäller tillgänglighet och grad av service. De utökar därför med ytterligare en servicetekniker på deras filial i Skellefteå.

Information om kundföretaget
Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd. Idag är de 80 anställda och finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm, Uppsala & Västerås har de försäljningskontor.

Hos Staffare finner ni några av de största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Genom att tillhanda hålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra deras organisation med en långsiktighet i varje agerande och kunden i fokus kan de vara en stark partner till deras kunder, medarbetare och leverantörer.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Staffare AB kommer du att ansvara för allt från enklare service och underhållsarbeten, till mer avancerade renoveringar och felsökningar på entreprenad och lantbruksmaskiner.


Vi söker dig som
Har gått fordonsteknisk linje och har praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
Vi ser det som viktigt att du har god kunskap inom elektronik och hydraulik.
Du bör ha god datorvana och att du har körkort B är ett krav.

Vi vill att du som person ska gilla utmaningar, vara självgående och alltid sätta kundens bästa i första rummet.

Gillar du teknik, datorer, problemlösning och tunga maskiner? Då är du personen vi söker!

Vi ser fram emot din ansökan.

Fakta

Ghost Competence söker för Staffare AB i Skellefteå en servicetekniker till den nyrenoverade anläggningen på Filtergränd 4, i Skellefteå.
Denna rekrytering är ett samarbete mellan Staffare och Ghost Competence, där Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir direkt anställd av Staffare AB.
All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 31/12/ 2018
KONTAKT: Marlene Lundberg

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på https://ghostcompetence.se/jobb/servicetekniker-till-staffare-ab-i-skelleftea Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marlene Lundberg på marlene@ghostcompetence.se