Är du vår nya Lagermedarbetare i Luleå inför sommarperioden

Som medarbetare på reservdelar. När du är på jobbet så kommer varorna in från leverantörerna och ut till kunderna, precis som du har planerat och alla systemen är uppdaterade. Är kunderna nöjda och kollegorna glada, så har du har lyckats.

Dagarna är fartfyllda och uppgifterna många, så du trivs med action i det dagliga arbetet. Du arbetar självständigt och sansat samtidigt som du enkelt löser utmaningar.

Är du också en lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor, har du det mesta av vad som krävs för att kunna göra ett bra jobb som. Har du truckkort, så det är en bonus.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att ta emot packa upp varor och fördela ut de till de olika mottagarna.

Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel, men inte ett krav. Du får en bra introduktion som kommer att förse dig med de kunskaper som du behöver samt som ger dig rätt förutsättningar att lyckas och trivas.

Här jobbar ett gäng personer som är drivna och intresserade i kontakt med kunder och kollegor. Vi är ärliga, ödmjuka och lyssnar på kunden och kundens behov. Vi söker en kollega som är en peppande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. Som löser problem som uppstår på ett effektivt sätt och håller dig uppdaterad på företagets produkter.

 

Kontakta Roger Carlsson roger.carlsson@staffare.se