Utökar ytterligare med en Verkmästare i Timrå

Är du en lagspelare med goda ledaregenskaper? Gillar du teknik, datorer, problemlösning och tunga maskiner? Vill du jobba för ett företag som är nominerad som Årets Entreprenör? Då är du personen vi söker till vår filial i Timrå!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär koordinering av verkstad med personal. Du organiserar, planerar samt fattar egna beslut. Du skapar och förvaltar goda kundrelationer.

Service är viktigt för våra kunder och med andra ord är det viktigt för oss! I vårt arbete på Staffare AB strävar vi alltid efter långa relationer med våra kunder och då är bra service på våra verkstäder ett måste.

 

Din profil 

  • Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande bransch och arbetsuppgifter.
  • Du har en positiv inställning, god samarbetsvilja och ett stort ansvarstagande.
  • Du har datorvana från något affärssystem, det är ett krav.
  • Du gillar utmaningar är självgående och sätter kunden i fokus.
  • Självklart är du en positiv och social person.
  • Erfarenhet av liknande tjänst är meriterande.

 

 

Vi expanderar! Staffare AB vill jobba för att ännu bättre tillgodose kundernas behov gällande tillgänglighet och grad av service och därför behöver vi att utöka med ytterligare en verkmästare på vår anläggning i Timrå.

Företaget är under stark expansion och Staffare AB är en Stark Partner och har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Staffare AB arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Skicka din ansökan till: patrik.lundin@staffare.se För mer information Ring: Patrik Lundin 0650-54 20 77 Välkommen att skicka din ansökan senast: 31/12 Tjänsten är en heltid/tillsvidare anställning.

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi 80 anställda och finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm, Uppsala & Västerås har vi försäljningskontor.