KVERNELAND EXACTA TL

Högteknologisk vågcellsspridare för spridning med hög kapacitet.

Kverneland Exacta TL buren tallriksspridare är den mest effektiva spridaren i serien. Den burna skivspridaren har en arbetsbredd på upp till 54 meter och en behållarkapacitet på upp till 3900 liter.

Exacta TL är utrustad med vågceller som automatiskt justerar i backar och vid stötar. Även i tuff terräng och i kuperade förhållanden arbetar denna spridare med hög kapacitet med hög noggrannhet. Den automatiska kalibreringen ger bättre avkastning och besparingar av gödselmedel med hastighetsrelaterad spridning och hjälper till att förhindra över- och underdosering.

För att spara ännu mer gödsel och även öka komforten är det möjligt att använda spridaren i kombination med GPS. Med GPS-styrd spridning har Kverneland Exacta TL-tallriksspridaren standard 2 sektioner och i kombination med Basic Section Control högst 16 sektioner. Med även automatisk start/stopp på vändtegar baserat på GEOPOINT. Det är till och med möjligt att göra spridningen med variabel dosering i enlighet med tillämpningskartor. Denna Kverneland Exacta TL-spridare är ISOBUS-kompatibel och AEF-certifierad. Du kan använda spridaren i kombination med IsoMatch Tellus PRO, IsoMatch Tellus GO+ eller någon annan ISOBUS-kompatibel traktorterminal.

Fördelarna med Exacta TL:

  • Exakt spridningsmönster med spridarsystemet CentreFlow.
  • Snabb och enkel justering med EasySet
  • Kantspridning för alla typer av gödselmedel och alla arbetsbredder.
  • ISOBUS-kompatibel
  • Vågceller med unik referenssensor för effektiv spridning
  • Möjligt i kombination med IsoMatch GEOCONTROL
  • Maximera din produktion med Basic Section Control

DOKUMENT KVERNELAND EXACTA TL

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.