Trejon Optimal SP3000 Stora BM, TEMA 7500

Trejon Optimal valsspridare SP3000 är störst och anpassad för hjullastare med Stora BM fäste. Sprider sand, salt och stenflis under skiftande förhållanden. Den har robust konstruktion, slitdetaljer i Hardox®, högkvalitativa hydraulkomponenter och är pulverlackerad, allt för att uppnå en slitstark yta och lång livslängd. Den drivs och styrs genom redskapsbärarens hydraulik. Valsspridaren är byggd för ett oljeflöden upp till 120 l/min. Den mängd man vill sprida regleras steglöst via flödesdelare som sitter på valsspridaren. Dessutom kan gummidukens tryck justeras med ett handtag på sidan av spridaren.

Alla modeller är utrustade med en omrörare för att förhindra oönskade stopp vid arbete med fuktiga och/eller isiga material. Dessutom ingår två insatsplåtar på 40cm respektive 60cm för att minska spridningsbredden eller för att göra specifika spår.

Modellen SP3000 går att kompletter med vår elstyrning Control Plus. Med denna kan man via en hastighetssignal (Antingen från DIN kontakt eller extern givare) automatisera spridningsmängden utefter framkörningshastigheten. Detta underlättare vid proffexionell körning i stadsmiljö. Den ger också full kontrol av alla inställningar direkt i dosin inne i hytten. 

Som tillval finns även en förhöjning till skopan som gör att du rymmer 500 liter extra.

Teknisk data

Vikt kg1050
Totalbredd cm264
Ströbredd max , cm250
KopplingssystemStora BM
Volym, liter3000
Hydraulflöde, l/min40-120
Övrigt2 st insatsplåtar
Höjd cm145

KONTAKT

För mer information kontakta någon av våra säljare.