Sopa fram våren

Sopar

Vi har sopar och borstar för alla tillfällen.

Kolla in vårt sortiment av sopar och borstar för traktorer. Oavsett om det är för att underhålla din gård, städa industriområden eller hålla vägar och parkeringsplatser rena, har vi sopar som passar dig.

Sopar fr 18.700,-
Kontakta din säljare för mer information

SOPSKOPA
TREJON OPTIMAL
SBX270

Trejon Optimal sopskopor sopar effektivt upp även större skräp vilket gör den lämplig för rengöring av till exempel industriområden, hamnar, sågverk och nya asfaltbeläggningar.

CIRCULUS RUNTOMSVÄNGANDE SOPSKOPA CX250

Trejon Optimal Circulus sopmaskin är en ny konstruktion som kan vridas 360 grader. Rotationen möjliggörs genom en kuggkrans som drivs av en hydraulmotor.

TREJON OPTIMAL
PH150

Bomvalsen passar utmärkt för sopning vid grävningsarbeten men också för att rengöra svåråtkomliga platser så som busshållplatser, trappor, andra sidan av ett räcke, inuti containers eller ovanpå tak.

SOPVALS
TREJON OPTIMAL SVX280

Trejon Optimal sopvals har utvecklats för effektiv sopning av sand, snö samt skräp och kan användas på såväl jordbrukstraktor, hjullastare eller annan redskapsbärare över 4 ton.

SOPVALS
TREJON OPTIMAL SVX300

Trejon Optimal sopvals har utvecklats för effektiv sopning av sand, snö samt skräp och kan användas på såväl jordbrukstraktor, hjullastare eller annan redskapsbärare över 4 ton.

Sopborste
BST Light0

En enkel, tålig och prisvärd sopborste för grävmaskiner. Det lätta chassit gör att den klarar stå på de styva borsten utan att de viks, kräver inget separat stöd som är i vägen eller går sönder. 

Sopskopa
SKS

Sopskopan är effektiv för upptagning av överblivna massor från asfaltfräsning, stubbfräsning mm eller städning av hårda ytor. Kan kombineras med vattentank och sprinklersystem för att minska dammspridning.

Sopvals
SKB

Sopvalsen fungerar utmärkt till att sopa snö i t ex spårområden. Den är också utmärkt till att borsta grus, sten, löv och lera från hårda ytor. För maskiner från 1 till 20 ton. Lager och drev ingår vid köp av lös vals.

KONTAKT

Klicka här för att kontakta oss.